Mandag 10.januar
I dag var det på tide å starte uken med en sprangtime, noe jeg hadde gledet meg veldig til med tanke på hvor fantastisk Brunella var på sist trening. I dag var desverre energien helt vekk og Brunella var tung å ri på, og på slutten viste hun tydelig at hun var sliten selvom hun hadde fått fri dagen før. Hun var allikevel flink og hoppet hindrene og gjorde jobben sin, så alt i alt er jeg fornøyd med henne. Jeg snakket litt med Lene, og ble enig i at det er på tide å øke litt på fôret igjen. Nå får hun jo ca det samme som på Granly, men nå trener jeg nesten dobbelt så hardt som jeg gjorde der. Da er det jo ikke rart om hesten trenger mer energi, spesielt med tanke på at hun er i en fase der det skal bygges både muskler og kondisjon på en gang. Så nå blir det mer havre, samt olje med e-vitaminer i. Vi tar det også litt med ro med fri og rolige rideturer frem til helgen så hun får bygd opp litt overskudd igjen. Jeg har stor tro på at det er det som skal til, og det er jo veldig logisk når jeg tenker litt etter. Ja, man lærer så lenge man lever. ;)
Så planen for uken blir ca slik:
Tirsdag: Skrittetur 35 minutter.
Onsdag: Fri
Torsdag: Lise rir litt hardere tur
Fredag: Forholdsvis rolig tur
Lørdag: Dressurøkt
Søndag: Bomarbeid
Ellers så koser jeg meg skikkelig med to dager fri. Jeg gjorde jo unna alt husarbeidet på listen allerede i går, så i dag har jeg i hovedsak bare klesvasken å bekymre meg for. Dagens middag blir wok med laks (selvom jeg helst skulle valgt kylling, men må prøve å være litt sunn), og så blir det kanskje en minitreningsøkt bare for å få igang kroppen litt. Er jeg enda mer flink skal jeg bake rugbrød, må bare se an motivasjonen til det... Jeg prøver å bli flinkere til å lage mat og bake, så da bør jeg jo egentlig gjøre noe med det også!
For å motivere meg selv tar jeg bilder av maten jeg lager. Jeg vet jeg er elendig til å lage mat, men det kan jo hende jeg en eller annen gang ser forbedring. ;p Men det viktigste er jo at det smaker forholdsvis godt da!
Øverst: Gårsdagens middag. Tagliatelle med strimlet svinekjøtt, gulrot og pastacarbonarasaus (fra pose) tilsatt litt hvitløk.
Nederst: Gårsdagens kveldsmat. Brødskiver stekt i olivenolje i stekepanne, med skinkebiter, tomat og vårløk. Nesten en slags bruschetta. Smake kjempegodt! Veldig greit når man er lei av vanlige brødskiver.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar